Γυμνάσιο

Shape Image One

Στο ΣΙΓΜΑ προετοιμάζουμε τους μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου σε όλα τα βασικά μαθήματα.

Α' Γυμνασίου

Β' Γυμνασίου

Γ' Γυμνασίου

Έκθεση / Λογοτεχνία

Έκθεση / Λογοτεχνία

Η Έκθεση είναι η κορωνίδα των μαθημάτων. Για την ομάδα μας αποτελεί το μάθημα σταθμό για το παιδί σας, διότι διαμορφώνει και αναδεικνύει την προσωπικότητα του και αποτελεί προϋπόθεση στην ανοδική εξέλιξή για το μέλλον του. Λόγος και γραφή είναι τα εργαλεία των νέων ανθρώπων, στην προσπάθεια τους για να επιτύχουν τους στόχους τους και να προοδεύσουν.

Η Έκθεση από την τάξη της Α΄ Γυμνασίου μέχρι την Γ’ Λυκείου διδάσκεται μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας μεταξύ των μαθητών μας, σύμπραξης ιδεών τους και κοινών αναζητήσεων που διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες.

Μαθηματικά

Μαθηματικά

Τα Μαθηματικά είναι η επιστήμη που μελετά θέματα που αφορούν την ποσότητα (αριθμούς), τη δομή (γεωμετρικά σχήματα), το χώρο, τη μεταβολή, τις σχέσεις όλων των μετρήσιμων αντικειμένων της πραγματικότητας και της φαντασίας μας, καθώς επίσης, σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές, και μερικά άλλα που δεν είναι γενικώς δεκτά ότι πρέπει να περιλαμβάνονται στον ορισμό των μαθηματικών. Μέσα από το μάθημα που γίνεται στο φροντιστήριό μας προσπαθούμε οι μαθητές να αποκτήσουν θετική στάση απέναντι στο μάθημα και να κατανοήσουν τις μαθηματικές έννοιες.

Φυσική

Φυσική

Η Φυσική είναι μια απαιτητική αλλά και συναρπαστική βασική επιστήμη γιατί στοχεύει στην κατανόηση του κόσμου γύρω μας, του κόσμου μέσα μας και του κόσμου πέρα από εμάς. Το στιβαρό γνωστικό υπόβαθρο, η δημιουργικότητα και ευρηματικότητα στην επίλυση προβλημάτων και ο επιστημονικός τρόπος σκέψης που αποκτούν οι μαθητές μας αποτελούν ισχυρά θεμέλια και πολύτιμα εφόδια για την περαιτέρω πορεία τους και την τελική επίτευξη των στόχων τους.

Χημεία

Χημεία

Η Χημεία είναι η επιστήμη που μελετά τις ιδιότητες της ύλης. Μελετά τη σύσταση, τη δομή, τις ιδιότητες και τη συμπεριφορά των στοιχείων και των χημικών ενώσεων που απαντώνται στα διάφορα υλικά, καθώς και τη μετατροπή τους σε νέες χημικές ενώσεις και υλικά . Η Χημεία βρίσκεται παντού στην καθημερινή ζωή και μεις στο φροντιστήριο ΣΙΓΜΑ θα σε βοηθήσουμε να την κατανοήσεις και να την αγαπήσεις.

Αρχαία

Αρχαία

To εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα για τα «Αρχαία Ελληνικά » έχει στόχο να μεταλαμπαδεύσει με φιλολογικώς και γλωσσολογικώς άρτιο τρόπο γνώσεις αρχαίας ελληνικής στους μαθητές μας , ώστε αυτοί να είναι σε θέση με την πάροδο του χρόνου να κατανοούν τα αρχαία ελληνικά κείμενα από το πρωτότυπο. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται προσεγμένες μέθοδοι εκπαίδευσης ειδικά σχεδιασμένες για εφήβους και προσαρμοσμένες στο γνωστικό αντικείμενο της αρχαίας μας γλώσσας.

ΕΣΠΑ